Sabtu, 30 Agustus 2014

στέλνει τον πελάτη σα

ο τελευταίο πράγμα που θέλουμε να ακούσουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας εργασίας μας είναι οι καταγγελίες από τους πελάτες. Ωστόσο, αυτό έρχεται με το έδαφος. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να μετατρέψει την καταγγελία του πελάτη σας σε μια θετική.

1. Ακούστε

Όταν ένας πελάτης έρχεται σε σας με ένα παράπονο σχετικά με ένα από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, να τους ακούσουμε. Ακούστε τι σας λένε και να κρατούν σημειώσεις, αν είναι δυνατόν.

Ο αριθμός ένα πράγμα που ένας πελάτης θέλει όταν έχουν ένα πρόβλημα είναι για κάποιον να τους ακούσει.

Αφήστε τους να εκφράσουν, να τους αφήσουμε να πάρει όλα έξω. Από τη στιγμή που έχουν εξήγησα το πρόβλημά τους σε πλήρη, αρχίζουν να υποβάλει οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορεί να έχετε για να πάρετε μια πλήρη λαβή για την κατάσταση.

Κατά την ακρόαση, η γλώσσα του σώματος είναι πολύ σημαντική. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διατηρήσει επαφή με τα μάτια. Αυτό στέλνει τον πελάτη σας ένα μήνυμα που τους παίρνει στα σοβαρά.

2 Να με κατανόηση

Όταν ο πελάτης γίνεται εξηγώντας το πρόβλημά τους, δείχνουν την ειλικρίνεια λέγοντάς τους ότι καταλαβαίνετε πώς αισθάνονται. Ζητώ συγνώμη για λογαριασμό της εταιρείας που αισθάνονται τον τρόπο που το κάνουν, και να τους πείτε ότι είστε δεσμευμένοι στην επίλυση το θέμα τους στο πλαίσιο των κατευθύνσεων της εταιρείας σας.

Με το να γίνει αμυντική σε αυτή την κατάσταση, παίρνετε μια κακή κατάσταση και να κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Με έχουν μια κατανόηση του, όπου ο πελάτης σας έρχεται από την κατάσταση, και μιλώντας σε ένα ήρεμο τόνο της φωνής, μπορείτε να εκτονώσει σαφώς την κατάσταση.

Μπορείτε να το κάνετε δεν με οποιοδήποτε μέσο θέλουν τον πελάτη σας να θυμώνουν και να προκαλέσει μια σκηνή.

3. προσφέρει μια λύση.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar